joi, 18 iulie 2013

Despre WHMCS

WHMCS este cel mai complex si mai accesibil program de administrare hosting, comenzi, activari, facturi, plati si suport tehnic. Aici ne vom ocupa de cateva aspecte ale programului:

WHMCS – Interfata web
WHMCS este o interfata web total integrabila in orice tip de site si compatibila cu majoritatea functiilor cPanel. Cu ajutorul lui administrarea unui business de hosting devine usoara si profesionista.
WHMCS a cunoscut in ultimul an o dezvoltare formidabila in comparatie cu mai vechii lui concurenti Modern Bill, PHPCoin sau HostDirector. Serviciul de suport si update-urile regulate fac ca el sa se mentina in top nu numai in Romania ci si in intreaga lume.
Functii WHMCS
 - Creare automata de conturi de gazduire si reseller pe platforme cPanel si nu numai.
 - Inregistrare automata domenii internationale pe platforme cu suport API.
 - Functii multiple in contul fiecarui client cum ar fi: Vizualizare si plata facturi, schimbare parola cPanel, administrare nameservere, contacte, reinnoiri domenii, sistem interactiv de asistenta clienti, cont de afiliere, stocare corespondenta provider – client, etc;
 - Multiple modaitati de plata si flexibilitate in adaptarea unor proceduri de plata specifice;
 - Statistici si rapoarte pentru tot ce este necesar in activitatea de hosting, VPS, Servere, Colocare, etc;
 - Posibilitati de update fara downtime mare.
Noi aici folosim WHMCS si iti putem oferi si tie acest soft. Viziteaza pagina Software – Licente WHMCS pentru a analiza lista completa de facilitati oferite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu